The Beat

Origin News - Powered by EA POSTED BY Andy Katkin ON Oct 4, 2012

[sv_SE] Welcome to the Origin Insider Blog

Jag är väldigt glad att jag har fått chansen att skriva det första inlägget i Origin Insider-bloggen. Vi har pratat med tusentals Origin-spelare på våra forum och på Origin Insiders Twitter- och Facebooksidor, men vi ville erbjuda en permanent plats för de senaste nyheterna och annan information från Origin. Kolla in här emellanåt för utannonseringar om Origin, nya funktioner, information om kommande communityhändelser, insiktsfulla texter om våra spel – både från EA och från andra utvecklare runtom i världen – och uppdateringar om schemalagt underhåll eller oväntade avbrott.

Vi vet att ni kan få information om videospel på många ställen, men vi ville se till så att ni vet var ni ska kolla när något viktigt händer med Origin.

I den här bloggen vill vi ha en öppen dialog med er, våra användare, och diskutera sånt som ni bryr er om. Vi hoppas också att ni kommenterar och talar om för oss vad ni vill ha mer av i Origin, eller i den här bloggen. Origin-teamet kommer finnas här, skrivandes och lyssnandes, alla dagar i veckan. Vi hoppas att ni vill vara med i konversationen.